načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zvěřinová kuchařka – 325 osvědčených i nových receptů – Christa Muhle-Witt

Zvěřinová kuchařka - 325 osvědčených i nových receptů
-14%
sleva

Kniha: Zvěřinová kuchařka
Autor: Christa Muhle-Witt
Podtitul: 325 osvědčených i nových receptů

Nejlepší speciality ze zvěřiny Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  599 Kč 515
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
17,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Víkend
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 236
Rozměr: 270 x 227 x 20 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Spolupracovali: z německého originálu Wild in der Küche ... přeložila Anna Štorkánová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 10. 5. 2017
ISBN: 978-80-7433-185-5
EAN: 9788074331855
Popis

Nejlepší speciality ze zvěřiny

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost - potřebnou například u svazování pečené - a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté.

* Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře
* Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla
* Kuchyňská praxe - zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře,
jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání
• Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst (nejlepší speciality ze zvěřiny)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist