načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zpracování ryb - Miroslav Merten

Zpracování ryb
-11%
sleva

Kniha: Zpracování ryb
Autor: Miroslav Merten

Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Vaše cena s DPH:  475 Kč 423
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
14,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » INFORMATORIUM
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 300
Rozměr: 212 x 148 x 23 mm
Úprava: 8 stran obrazové přílohy: ilustrace (některé barevné)
Vydání: 2., přeprac. vyd.
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 1. 11. 2012
Nakladatelské údaje: Praha, Informatorium, 2012
ISBN: 978-80-7333-094-1
EAN: 9788073330941
Popis / resumé

Středoškolská učebnice pro žáky 4. ročníků obsahuje podrobné informace týkající se zpracování masa sladkovodních ryb.

Popis nakladatele

Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj.

75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha

Další popis

Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.


Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou cita-ce příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist