načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Znovuobjevené recepty – Eva Filipová

Fungujeme! Vážení zákazníci, nařízením vlády jsou od 22. 10. 2020 z preventivních důvodů zavřeny některé naše pobočky. Knihy si ale můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na některých našich výdejnách. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů. Bližší informace naleznete zde
Znovuobjevené recepty
-16%
sleva

Kniha: Znovuobjevené recepty
Autor: Eva Filipová

Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  449 Kč 377
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
12,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5% 94%   celkové hodnocení
5 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Exempla
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2009
Počet stran: 197
Rozměr: 265 x 237 x 20 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: foto Iveta Kopicová
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 11. 2009
Nakladatelské údaje: Praha, Exempla, [2009?]
ISBN: 978-80-904436-0-0
EAN: 9788090443600
Popis

Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky.

Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Eva Filipová - další tituly autora:
Společenská nápověda Společenská nápověda
Czech cuisine a modern approach Czech cuisine a modern approach
Moderní etiketa boduje Moderní etiketa boduje
Jezte chytře - Skvělé recepty podporující dobrou náladu, paměť a jasnou mysl Jezte chytře
Etiketa se šarmem - Odpovědi na nejčastější otázky etikety 21. století Etiketa se šarmem
Vysšij svet (RJ) / Vysoká společnost - Jak se tam dostat a přežít Vysšij svet (RJ) / Vysoká společnost
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.