načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zmrzliny (Apetit osobnosti) – Kateřina Kočičková

Zmrzliny (Apetit osobnosti)
-100%
sleva

Kniha: Zmrzliny (Apetit osobnosti)
Autor: Kateřina Kočičková

Recepty na přípravu ovocných i smetanových zmrzlin, sorbetů a nanuků, také kornoutů a polev. ... (celý popis)
0
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 164
Rozměr: 246 x 214 x 18 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 13. 5. 2020
ISBN: 978-80-87575-95-6
EAN: 9788087575956
Popis / resumé

Recepty na přípravu ovocných i smetanových zmrzlin, sorbetů a nanuků, také kornoutů a polev.

Popis nakladatele

Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit osobnosti vychází 21. 5. 2020!

Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka Kočičková. Zmrzlinu miluje odjakživa a přes jedenáct let ji doma i vyrábí. Za ty roky zvládla nashromáždit nejen řádku osvědčených receptů, ale také spoustu informací, jak na to, aby se vždy povedla. A teď se s vámi o všechny své znalosti a fígle podělí! V kuchařce Zmrzliny, první podrobné zmrzlinové kuchařce na českém trhu, naleznete přes 90 receptů na ty nejlepší zmrzliny, sorbety a další dobroty, jako jsou křupavé kornoutky či sladké polevy. Přesvědčte se, že zmrzlinu má cenu mlsat i vyrábět v každém ročním období!

V kuchařce Zmrzliny najdete tyto kapitoly:
Milovaná klasika
Svěží jaro
Báječné léto
Úrodný podzim
Radostná zima
Porce blaha navíc (redaktorka časopisu Apetit vás provede přípravou domácích zmrzlin, sorbetů a nanuků)

Další popis

Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka Kočičková. Zmrzlinu miluje odjakživa a přes jedenáct let ji doma i vyrábí. Za ty roky zvládla nashromáždit nejen řádku osvědčených receptů, ale také spoustu informací, jak na to, aby se vždy povedla. A teď se s vámi o všechny své znalosti a fígle podělí! V kuchařce Zmrzliny, první podrobné zmrzlinové kuchařce na českém trhu, naleznete přes 90 receptů na ty nejlepší zmrzliny, sorbety a další dobroty, jako jsou křupavé kornoutky či sladké polevy. Přesvědčte se, že zmrzlinu má cenu mlsat i vyrábět v každém ročním období!

V kuchařce Zmrzliny najdete tyto kapitoly:

  • Milovaná klasika
  • Svěží jaro
  • Báječné léto
  • Úrodný podzim
  • Radostná zima
  • Porce blaha navíc

 


Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Fit Apetít Fit Apetít
Jacková Alena
Cena: 387 Kč
Saláty - kuchařka z edice Apetit Saláty - kuchařka z edice Apetit
Apetit Redakce časopisu
Cena: Kč
Sviatočné hodovanie Sviatočné hodovanie

Cena: 347 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.