načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl – Petr Klíma

Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na váš stůl
-16%
sleva

Kniha: Zeleninová kuchařka
Autor: Petr Klíma
Podtitul: z farmy přímo na váš stůl

Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí jak poupravené klasické recepty, tak moderní nápady ovlivněné exotickou kuchyní, vždy však kompletní menu pro každou příležitost, od salátů a pomazánek přes polévky, hlavní jídla až po ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  399 Kč 335
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Smart Press
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 208
Rozměr: 246 x 176 x 19 mm
Úprava: barevné ilustrace, portréty
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2017-36
Datum vydání: 1. 9. 2017
ISBN: 978-80-87049-97-6
EAN: 9788087049976
Popis / resumé

Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí jak poupravené klasické recepty, tak moderní nápady ovlivněné exotickou kuchyní, vždy však kompletní menu pro každou příležitost, od salátů a pomazánek přes polévky, hlavní jídla až po dezerty. Kuchařka obsahuje recepty bez masa, bez mléka, bez vajec a s minimálním použití lepku a cukru.

Popis nakladatele

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů, v nichž propojuje českou i světovou kuchyni, kterou poznal při svých zahraničních pobytech, je bezlepkových a bez cukru. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje 96 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i pozapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice či kadeřávek.

Její autor Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, nafotil i sám snědl, je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem: www.greenwayfood.cz (z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Petr Klíma - další tituly autora:
Luštěninová kuchařka -- se spoustou zeleniny Luštěninová kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.