načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Zelenina ve výživě člověka – Karel Kopec

Zelenina ve výživě člověka

Elektronická kniha: Zelenina ve výživě člověka
Autor: Karel Kopec

Aktuální informace o významu zeleniny pro zdravou výživu. Odborná a aktuální publikace určená širší veřejnosti přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu a lidské zdraví. V textu a přehledných tabulkách se ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  186
+
-
6,2
bo za nákup

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Dostupné formáty
ke stažení:
PDF
Zabezpečení proti tisku a kopírování: ano
Médium: e-book
Rok vydání: 2010
Počet stran: 159
Rozměr: 21 cm
Vydání: Vyd. 1.
Skupina třídění: Hygiena. Lidské zdraví
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2010
ISBN: 978-80-247-2845-2
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Aktuální informace o významu zeleniny pro zdravou výživu. Odborná a aktuální publikace určená širší veřejnosti přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu a lidské zdraví. V textu a přehledných tabulkách se dozvíme vše potřebné o nutričních, senzorických a ochranných hodnotách rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů (dostupných i na našem trhu). Dočteme se i vhodných způsobech skladování zeleniny a přípravy pokrmů, které uchovávají nutriční hodnoty zeleniny čerstvé, konzervované a tepelně upravované. Publikace obsahuje i příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami.

Popis nakladatele

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.

Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.