

sleva
Kniha:
Zelenina a luštěniny
Autor:
Roman Vaněk; Jana Vaňková
Podtitul: Jednoduše & dokonale

Nakladatelství: | » Pražský kulinářský institut |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2020 |
Počet stran: | 96 |
Rozměr: | 304 x 218 x 15 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Druhé vydání |
Spolupracovali: | fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Datum vydání: | 16. 3. 2020 |
ISBN: | 978-80-87737-48-4 |
EAN: | 9788087737484 |
Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu jednoduchých a chutných jídel ze zeleniny a luštěnin. Saláty, polévky, předkrmy, hlavní jídla. Názorné pracovní postupy přípravy.
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů
Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí:
Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY.
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu.
Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem
„krok za krokem“.
Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.