načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zelené potraviny -- Když jídlo je naším lékem - Maria Dallen

Zelené potraviny -- Když jídlo je naším lékem
-11%
sleva

Kniha: Zelené potraviny -- Když jídlo je naším lékem
Autor:

Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  115 Kč 102
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2% 90%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Blue step
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 201111
Počet stran: 113
Rozměr: 210,0x150,0x8,0 mm
Hmotnost: 0,165kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Téma: zelené potraviny
ISBN: 978-80-254-4590-7
EAN: 9788025445907
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny. Zelené rostliny jsou většinou výhonky obilovin, luštěnin a zelené řasy, které obsahují spoustu minerálů, vitaminů, bílkovin, enzymů, chlorofylu a dalších živin. Konzumují se ve formě čerstvých šťáv nebo se suší a melou na prášek, ze kterého se připravují nápoje. Působí jako prevence proti nemocem i jako doplněk léčby mnoha nemocí. Přehled, účinky a užití zelených potravin při konkrétních zdravotních potížích.

Popis nakladatele

Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací. Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zákazníci kupující knihu "Zelené potraviny -- Když jídlo je naším lékem" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

Tajemství vzniku nemocí .

Chlorofyl - zelená krev rostlin

Obilné a luštěninové výhonky - multivitamin z lůna přírody

Mladá pšenice

Příběh Ann Wigmorové .

Živiny v mladé pšenici

Mladá pšenice a zdraví

Odšťavňovat, nebo sušit?.........................

Jak pěstovat mladou pšenici

Mladý ječmen

Živiny v mladém ječmeni

Mladý ječmen a zdraví

Jak užívat mladý ječmen

Alfalfa... .

Živiny v Alfalfe

Alfalfa a zdraví

Jak užívat alfalfu.

Řasy - zelené zlato budoucnosti........................ ...

Spirulina

Co je spirulina ...

Živiny ve spirulině....

Spirulina a zdraví......

Chlorela .........

Živiny v chlorele

Chlorela a zdraví

Jak užívat chlorelu

Mořské řasy

Zelenina

Jak vybírat a užívat zelené potraviny




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist