načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Zatracené kyselo – Jaroslava Kadlasová

Zatracené kyselo

Elektronická kniha: Zatracené kyselo
Autor: Jaroslava Kadlasová

Laskavé vzpomínání na vaření, jídlo a domácnost v osmdesátých a na počátku devadesátých let minulého století. Ve své druhé knize autorka vzpomíná, jak se žilo v okresním městě pod horami a jak si po svatbě zařizovala vlastní domácnost a ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  129
+
-
4,3
bo za nákup

ukázka z knihy ukázka

Titul je dostupný ve formě:
elektronická forma ELEKTRONICKÁ
KNIHA

hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1%hodnoceni - 65.1% 68%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » MOTTO
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI, PDF
Upozornění: většina e-knih je zabezpečena proti tisku a kopírování
Médium: e-book
Rok vydání: 2015
Počet stran: 213
Rozměr: 21 cm
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Biografie
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
ISBN: 978-80-267-0529-1
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Laskavé vzpomínání na vaření, jídlo a domácnost v osmdesátých a na počátku devadesátých let minulého století. Ve své druhé knize autorka vzpomíná, jak se žilo v okresním městě pod horami a jak si po svatbě zařizovala vlastní domácnost a zvykala si na nové prostředí, tak odlišné od velkoměsta. Nakonec všechno zvládla - výchovu potomka i místní kyselo. Vaření se stalo jejím koníčkem a časem i pracovní náplní. A pak vtrhly do života i do kuchyně polistopadové změny: nové suroviny, kontakty se světem a první zážitky z cestování. Vyprávění doprovázejí dobové recepty.

Popis nakladatele

Laskavé vzpomínání na vaření, jídlo a domácnost v osmdesátých a na počátku devadesátých let minulého století.

Ve své druhé knize autorka vzpomíná, jak se žilo v okresním městě pod horami a jak si po svatbě zařizovala vlastní domácnost a zvykala si na nové prostředí, tak odlišné od velkoměsta. Nakonec všechno zvládla – výchovu potomka i místní kyselo. Vaření se stalo jejím koníčkem a časem i pracovní náplní. A pak vtrhly do života i do kuchyně polistopadové změny: nové suroviny, kontakty se světem a první zážitky z cestování. Vyprávění doprovázejí dobové recepty.

PaedDr. Jaroslava Kadlasová (*1956) se narodila v Praze. Vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy, obor čeština – výtvarná výchova. Třináct let prožila v Jablonci nad Nisou. Od roku 1996 působí v Městské knihovně v Praze. Osmým rokem píše svůj foodblog Vilemínino zátiší (vilemina.blog.cz) a vede stejnojmennou stránku na facebooku. Propaguje food festival amatérských pop-upů, na kterých i sama vaří. Občas se objeví v médiích a připravuje programy zaměřené na tradice a historii vaření u nás. (vzpomínky na vaření a domácnost v 80. letech)

Předmětná hesla
Kadlasová, Jaroslava, 1956-
KuchařstvíČesko – 20. století
DomácnostČesko – 20. století
Jídla
Zařazeno v kategoriích
Jaroslava Kadlasová - další tituly autora:
Zatracené kyselo Zatracené kyselo
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.