načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone

  > > > > Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu  
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Kniha: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Autor:

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, ...


Titul je skladem 1ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  489
+
-
ks
rozbalKdy zboží dostanu
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Doporučená cena:  550 Kč
11%
naše sleva
16,3
bo za nákup

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Wolters Kluwer
Rok vydání: 201109
Počet stran: 389
Rozměr: 235,0x156,0x23,0 mm
Úprava: ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Principles of management for the hospitality industry
Spolupracovali: překlad Karel Slabý
Hmotnost: 0,6kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7357-655-4
EAN: 9788073576554
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zákazníci kupující knihu "Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu" mají také často zájem o tyto tituly:
Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD -- Pro střední a vyšší hotelové školy Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD
Smetana, František; Krátká, Eva
Cena: 146 Kč
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Salač, Gustav
Cena: 351 Kč
Restaurace a host Restaurace a host
Metz, Reinhold
Cena: 799 Kč
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       

internetové knihkupectví ABZ - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.