
Kniha:
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Autor:
Dana Tesone
Příručka určená řídícím pracovníkům v oblasti hotelnictví, gastronomie a turismu.
... (celý popis)
Kniha teď bohužel není dostupná.
»hlídat dostupnost
Specifikace
Nakladatelství: | Wolters Kluwer |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2011 |
Počet stran: | 389 |
Rozměr: | 235,0x156,0x23,0 mm |
Úprava: | ilustrace |
Vydání: | Vyd. 1. |
Název originálu: | Principles of management for the hospitality industry |
Spolupracovali: | překlad Karel Slabý |
Hmotnost: | 0,603kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Datum vydání: | 201109 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Wolters Kluwer Česká republika, 2011 |
ISBN: | 978-80-7357-655-4 |
EAN: | 9788073576554 |
Popis / resumé
Příručka určená řídícím pracovníkům v oblasti hotelnictví, gastronomie a turismu.
Popis nakladatele
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.
Předmětná hesla
Související tituly dle názvu: