načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu – Dana Tesone

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
-11%
sleva

Kniha: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Autor: Dana Tesone

Příručka určená řídícím pracovníkům v oblasti hotelnictví, gastronomie a turismu. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  550 Kč 490
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
16,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Wolters Kluwer
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2011
Počet stran: 389
Rozměr: 235,0x156,0x23,0 mm
Úprava: ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Principles of management for the hospitality industry
Spolupracovali: překlad Karel Slabý
Hmotnost: 0,603kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201109
Nakladatelské údaje: Praha, Wolters Kluwer Česká republika, 2011
ISBN: 978-80-7357-655-4
EAN: 9788073576554
Popis / resumé

Příručka určená řídícím pracovníkům v oblasti hotelnictví, gastronomie a turismu.

Popis nakladatele

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu" doporučujeme také:
Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD -- Pro střední a vyšší hotelové školy Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.