načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
-7%
sleva

Kniha: Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Autor:

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, ...
Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Wolters Kluwer ČR
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 07.09.2011
Počet stran: 405
Rozměr: 156x235
Úprava: 389 stran : ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Principles of management for the hospitality industry
Spolupracovali: překlad Karel Slabý
Jazyk: česky
ISBN: 978-80-7357-655-4
EAN: 9788073576554
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.
Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.
Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.

Předmětná hesla
Zákazníci kupující knihu "Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.