

sleva
Kniha:
Zachraň jídlo v kuchyni
Podtitul: 100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo

Nakladatelství: | » Došel karamel |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2019 |
Počet stran: | 255 |
Rozměr: | 28 cm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Vydání první |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 1,1535kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Datum vydání: | 201910 |
ISBN: | 978-80-270-6413-7 |
EAN: | 9788027064137 |
Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku doprovodí texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu.
Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice.
Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.