načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Výživa v medicíně a dietetika -- Překlad 11. vydání – Heinrich Kasper

Výživa v medicíně a dietetika -- Překlad 11. vydání

Elektronická kniha: Výživa v medicíně a dietetika
Autor: Heinrich Kasper
Podnázev: Překlad 11. vydání

Dále probírá poruchy výživy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek. Nakladatelská anotace. Seznamuje s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy při různých onemocněních. ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  1 097
+
-
36,6
bo za nákup

ukázka z knihy ukázka

Titul je dostupný ve formě:
elektronická forma ELEKTRONICKÁ
KNIHA

hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6%hodnoceni - 86.6% 100%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Dostupné formáty
ke stažení:
PDF
Zabezpečení proti tisku a kopírování: ano
Médium: e-book
Rok vydání: 2015
Počet stran: 592
Rozměr: 24 cm
Úprava: xiii, 572 stran: barevné ilustrace
Vydání: 1. české vyd.
Název originálu: Ernährungsmedizin und Diätetik
Spolupracovali: ve spolupráci s Waltrem Burghardtem
překlad Karel Procházka
Skupina třídění: Hygiena. Lidské zdraví
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2015
ISBN: 978-80-247-4533-6
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Dále probírá poruchy výživy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek. Seznamuje s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy při různých onemocněních.

Popis nakladatele

Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.

Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.

Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…

Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.

V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění.

Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.

Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.