

sleva
Kniha:
Výroba potravin a nutriční hodnota
Autor:
Marcela Sluková

Nakladatelství: | » VŠCHT Praha |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 168 |
Rozměr: | 290x205 |
Úprava: | ilustrace |
Vydání: | Vydání první |
Skupina třídění: |
Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
Jazyk: | česky |
Vazba: | brožovaná |
EAN: | 9788070809471 |
Učební text shrnuje základní poznatky o nutričně významných složkách potravin, o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.