načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk

Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty
-15%
sleva

Kniha: Vše o uzení
Autor:
Podtitul: Rady, tipy, recepty

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  199 Kč 169
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma elektronická forma

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 132
Rozměr: 166×235
Úprava: 12 stran barevné obrazové přílohy: ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Vazba: Pevná šitá vazba
Datum vydání: 24.4.2012
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2012
ISBN: 978-80-247-4068-3
EAN: 9788024740683
Popis / resumé

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty.

Popis nakladatele

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. (rady, tipy, recepty)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Vladimír Dyk - další tituly autora:
 (e-book)
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty Všetko o údení
 (e-book)
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty Všetko o údení
 
Ke knize "Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty" doporučujeme také:
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Nakládání a uzení Nakládání a uzení
Udírny a zahradní krby Udírny a zahradní krby
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist