načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

E-kniha: Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty – Vladimír Dyk

Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty

Elektronická kniha: Vše o uzení
Autor: Vladimír Dyk
Podnázev: Rady, tipy, recepty

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty. ... (celý popis)
Titul je skladem - ke stažení ihned
Médium: e-kniha
Vaše cena s DPH:  169
+
-
5,6
bo za nákup

ukázka z knihy ukázka

Titul je dostupný ve formě:
elektronická forma ELEKTRONICKÁ
KNIHA

hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6% 97%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Dostupné formáty
ke stažení:
EPUB, MOBI, PDF
Zabezpečení proti tisku a kopírování: ano
Médium: e-book
Rok vydání: 2012
Počet stran: 120
Rozměr: 25 cm
Úprava: 12 stran barevné obrazové přílohy: ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
ADOBE DRM: bez
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2012
ISBN: 978-80-247-4068-3
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Recepty uzenářských výrobků, které lze připravit v domácích podmínkách. Výběr a příprava dřeva na uzení. Výběr masa při nákupu, jeho zpracování, skladování vyuzených výrobků. Doplněno předpisy na knedlíky, zelí a saláty.

Popis nakladatele

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. (rady, tipy, recepty)

Předmětná hesla
Zařazeno v kategoriích
Vladimír Dyk - další tituly autora:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Všetko o údení -- rady, tipy, recepty Všetko o údení
 (e-book)
Všetko o údení -- Rady, tipy, recepty Všetko o údení
 
K elektronické knize "Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty" doporučujeme také:
 (e-book)
Noční motýl Noční motýl
 (e-book)
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.