načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Víš, co jíš? - Udo Pollmer

Víš, co jíš?
-11%
sleva

Kniha: Víš, co jíš?
Autor:

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, poprvé v takové formě, který prezentuje moderní ingredience a ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  238 Kč 212
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4% 60%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Fontána
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 200906
Rozměr: 205,0x150,0x20,0 mm
Hmotnost: 0,352kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
ISBN: 978-80-7336-092-4
EAN: 9788073360924
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Kniha popisuje nové zázračné prostředky pekařů, umění kuchařů z prášku, triky vinařů. Obsahuje podrobný lexikon, poprvé v takové formě, který prezentuje moderní ingredience a upozorňuje na možná rizika jejich vedlejších účinků.

Kniha je zařazena v kategoriích
Udo Pollmer - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

OBSAH:

Předm luva

1. U m ělé p o žitk y

• Pokrm y z retorty: m enu p ro m ilióny • N ebezpečná čokoláda

• Z áh ad n á m igréna • Jezte odpady! 2. Toasty pro celý svět

• G lobalizace v arných n ád o b • Bezm ocnost k o n zu m en tů • Cesta d o Říma:

p ovinný term ín p ro koncerny • Z působují uzen in y agresivitu?

3. O b líb en é p ro střed k y pekařů:

p rášk y do pečiva a pečící p říp rav k y

• Prášek d o pečiva: náš d en n í chléb • Šim panzí p ek ařstv í • Klam y s obilím 4. U m ělé obaly

• N ebezpečné u zen in y • M etam orfózy řas v guláši

• Šunka a zab rán ěn í jejím u pěnění 5. K lam y n a etiketách: In vino veritas

• Víno a p rav d a • V inař a rybí m ěchýř • V ybrané k o usky ve sklepě

• Polyvinylpyrrolidon - p o zd n í sklizeň • Víno je ú p ln ě m odré 6. D obré ráno, m ilé starosti: Enzym y

• Enzym y: zá lu d n é m iniatury • K dyž jablka hnijí um ěle

• Ž aludeční šťáva z hnojiště • D o n 't w o rry - b e h ap p y 7. Chuťové nic: Arom a

• Léčebná kúra jídlem p ro otylost • Světlá zkušenost

• Klam y v ústech a p o d fu k v břichu 8. Alergie, agrese, aditiva

• H lava n ebo čísla? O btížnost stanovení d iag n ó zy • Lékař jako detektiv

• P řísady ovlivňující dých án í • R akousko, jsi na to m lépe 9. Co zp ů so b u je m léko

• N ový zázračný prostředek: o d p ad n í v oda p ři výrobě sýrů

• M léčné výrobky nejsou p rav é • Sušenky, chipsy a m ajonézy Lexikon p o u ž ití potravinových p řísad V ýklad E číselných ú d a jů (kódů)

6

8

23

30

45

59

71

79

85

97

108

261




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist