načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Víme, co jíme - Vědomé vaření - Lenka Žák

Víme, co jíme - Vědomé vaření
-11%
sleva

Kniha: Víme, co jíme - Vědomé vaření
Autor:

Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  399 Kč 355
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » EMINENT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012-05-01
Počet stran: 184
Rozměr: 230 x 225 x 19 mm
Úprava: 175 stran : barev. ilustrace , portréty
Vazba: Vázaný
ISBN: 978-80-7281-444-2
EAN: 9788072814442
Popis / resumé

Hlavní používanou surovinou jsou obiloviny - pohanka, jáhly, rýže, kukuřice, oves, kamut (prapůvodní druh pšenice) a špalda, ječmen a zelenina. Obiloviny tvoří základ potravinové pyramidy z hlediska západní i východní medicíny. Jedná se o vyváženou stravu, která je vhodná pro lidi s bezlepkovou dietou, alergiky, vegany, vegetariány, pro zpestření jídelníčku. Připravit je možné pomazánky, polévky, hlavní jídla i dezerty. Kuchařka receptů pro zdravé vaření. Je zaměřena především na přípravu jídel z obilovin a zeleniny.

Popis nakladatele

Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě. (vědomé vaření)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zákazníci kupující knihu "Víme, co jíme - Vědomé vaření" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist