načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Velká kuchařka světových kuchyní, recepty od nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním

Velká kuchařka světových kuchyní, recepty od nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním
-46%
sleva

Kniha: Velká kuchařka světových kuchyní, recepty od nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním

Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu. A to není všechno, v životopisech šéfkuchařů se dozvíme, která světová kuchyně je v ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  770 Kč 412
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
13,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » TopLife Czech
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 466
Rozměr: 246 x 234 x 32 mm
Úprava: barevné ilustrace, portréty
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 27. 11. 2019
ISBN: 978-80-907213-2-6
EAN: 9788090721326
Popis

Padesát dva šéfkuchařů z nejlepších českých a moravských restaurací představuje své recepty vyhlášených světových kuchyní v kompletních tříchodových menu. A to není všechno, v životopisech šéfkuchařů se dozvíme, která světová kuchyně je v jejich práci nejvíce inspiruje a mnoho dalšího. Vedle tradičních českých receptů, řazených do středoevropské kuchyně, najdeme recepty s postupy kuchyně francouzské, středomořské, skandinávské, blízkovýchodní, asijské, kreolské a kuchyně amerického steakhousu. Ke každému pokrmu zpracovali zkušení šéfkuchaři detailní recept se všemi potřebnými ingrediencemi. Své pokrmy šéfkuchaři pro čtenáře také sami ve svých kuchyních uvařili a pro inspiraci o výsledné podobě servírovali. Vše jsme věrně zachytili na celostránkových fotografiích vedle receptů. Jedinečnost knihy podtrhuje vinné párování renomovaného enologa Hynka Vicha, který na míru receptům a chutím osobně vybral ideální víno. V potaz bral jak výslednou chuť pokrmu, tak náklady na jednotlivé suroviny. Další z podmínek pro vinné párování byla také dostupnost vybraných vín. I to se podařilo panu Vichovi splnit a všechna vína v knize jsou aktuálně dostupná u obchodníků. V kuchařce na čtenáře čeká více než 420 stran receptů, inspirace, celostránkových fotografií od zkušených food fotografů a zajímavé čtení, které jinde nenajdou. To vše s tiskem na bělostném křídovém papíru a v kvalitní pevné vazbě podtrhuje prémiovost publikace. (recepty nejlepších šéfkuchařů s vinným párováním)

Předmětná hesla
Šéfkuchaři – země světa – 20.-21. století
Jídla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.