načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů – 213 receptů – kolektiv autorů

Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů - 213 receptů
-38%
sleva

Kniha: Velká kuchařka nejlepších šéfkuchařů
Autor: kolektiv autorů
Podtitul: 213 receptů

Druhé, rozšířené vydání představí nejlepší šéfkuchaře z Česka. V kuchařce se objeví celkem 71 nejlepších šéfkuchařů, mistrů svého oboru, 213 vybraných receptů, a to vše na 616 stranách. Z medailonků jednotlivých šéfkuchařů se dozvíte, co je ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  660 Kč 412
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
13,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 45.5%hodnoceni - 45.5%hodnoceni - 45.5%hodnoceni - 45.5%hodnoceni - 45.5% 40%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ústav pro gastronomii a regionální produ
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 605
Rozměr: 238 x 220 x 48 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), portréty
Vydání: 2. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Biografie
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2018-50
Datum vydání: 6. 12. 2018
ISBN: 978-80-907210-1-2
EAN: 9788090721012
Popis

Druhé, rozšířené vydání představí nejlepší šéfkuchaře z Česka. V kuchařce se objeví celkem 71 nejlepších šéfkuchařů, mistrů svého oboru, 213 vybraných receptů, a to vše na 616 stranách. Z medailonků jednotlivých šéfkuchařů se dozvíte, co je přivedlo k tomuto náročnému povolání, jaké jsou jejich profesní vzory, jaké suroviny nejraději používají, co si myslí o současném stavu gastronomie u nás a mnoho dalšího. Texty jsou doplněny o velkoformátové fotografie kuchařských hvězd a jejich hotových pokrmů. Těšit se můžete na recepty na delikátní pokrmy od reprezentantů Národního týmu kuchařů a cukrářů, recepty od mediálně známých šéfkuchařů, recepty od šéfkuchařů nejlepších restaurací. Chybět nesmějí ani recepty od zahraničních šéfkuchařů, kteří vaří ve vyhlášených restauracích a hotelech u nás.

Příznivci té nejkvalitnější gastronomie najdou v knize recepty od prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Miroslava Kubece; od arbitrů kuchařské show TV Nova MasterChef Česko Marka Raditsche, Marka Fichtnera a Mirka Kaliny; od matadora české kuchyně Jaroslava Sapíka; od televizní hvězdy „kluka v akci“ Filipa Sajlera; od dvojnásobného Zlatého kuchaře Jana Punčocháře; od členů vítězného Národního týmu kuchařů a cukrářů - Patrika Bečváře, Jana Horkého, Martina Svatka a Petra Vláska; od držitele šesti po sobě jdoucích michelinských hvězd Romana Pauluse a desítek dalších mistrů.

Recepty v kuchařce lze vyhledávat podle přehledných rejstříků. Podle šéfkuchařů, kteří své nejlepší recepty připravili a také podle kategorií: bezmasé pokrmy, tataráčky, mořské plody a raci, drůbež a holubi, bílá masa, červená masa a zvěřina, dezerty... Pro každý recept je zpracovaný přehled použitých surovin a postup, podle kterého lze daný recept připravit. Uvedeny jsou jak recepty na českou klasiku, tak na jídla exotická. Evergreeny i kuchařské speciality hodné michelinských šéfkuchařů.

Každý šéfkuchař je v knize představen podrobným životopisem s vlastní velkoformátovou fotografií. Čtenář se dozví, co kuchařské hvězdy k jejich povolání přivedlo, jak se na svoji profesionální dráhu připravovali. Šéfkuchaři nám představí své vzory a profesionální dráhu. Životopis je pak dokreslen třemi recepty, které zvolili samotní šéfkuchaři a o jejichž přípravu se se čtenáři v knize podělí.

Kniha je polygraficky kvalitně zpracovaná v pevné vazbě a tvrdých deskách na kvalitním pro oči příjemném papíře, který usnadňuje čtení a s praktickou záložkou na stužce.

Předmětná hesla
ŠéfkuchařiČesko – 20.-21. století
Jídla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.