načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Vegetariánská středomořská kuchařka

Vegetariánská středomořská kuchařka
-1%
sleva

Kniha: Vegetariánská středomořská kuchařka

Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. ... (celý popis)
Titul je skladem 1ks
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  399 Kč 395
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
13,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4% 60%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: MLADÁ FRONTA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 240
Rozměr: 195x230
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Název originálu: Vegetarian Mediterranean style
Spolupracovali: text Lorena Carrara, Mario Grazia, Mariagrazia Villa
recepty Mario Grazia
z anglického originálu Vegetarian mediterranean style přeložila Ivana Svobodová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Novinka týdne: 2015-36
Datum vydání: 03.09.2015
ISBN: 978-80-2043-715-0
EAN: 9788020437150
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Každá kapitola představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie. Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie.

Popis nakladatele

Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké

odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás.

Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum

zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

OBSAH

SEZNAM RECEPTŮ 8

PŘEDMLUVA ACADEMIA BARILLA 10

1. KAPITOLA

PŘEDKRMY 12

2. KAPITOLA

POLÉVKY 42

3. KAPITOLA

TĚSTOVINY A RÝŽE 62

4. KAPITOLA

HLAVNÍ CHODY 106

5. KAPITOLA

PŘÍLOHY A SALÁTY

6. KAPITOLA

PIZZA A FOCACCIA

126

178

7. KAPITOLA

MOUČNÍKY 208

ABECEDNÍ SEZNAM RECEPTŮ

SEZNAM PŘÍSAD

METRICKÉ EKVIVALENTY

231

233

238




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.