načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů – Academia Barilla; Martin Čížek

Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
-12%
sleva

Kniha: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Autor: Academia Barilla; Martin Čížek

Kuchařka obsahuje 100 receptů na přípravu vegetariánských pokrmů inspirovaných plodinami z celé Itálie. Předpisy na přípravu středomořských pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin, rýže a sladkých dezertů. Recepty obsahují přehled surovin, ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 307
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Naše vojsko
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 159
Rozměr: 204,0x202,0x21,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: fotografie Alberto Rossi, Mario Grazia, Luca Zanga
z anglického originálu Vegetarian cooking: 100 easy Italian recipes přeložil Martin Čížek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,705kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201605
ISBN: 978-80-206-1594-7
EAN: 9788020615947
Popis / resumé

Kuchařka obsahuje 100 receptů na přípravu vegetariánských pokrmů inspirovaných plodinami z celé Itálie. Předpisy na přípravu středomořských pokrmů ze zeleniny, luštěnin, obilovin, rýže a sladkých dezertů. Recepty obsahují přehled surovin, počet porcí, celkovou dobu přípravy, která je u většiny jídel do 45 min., a barevnou fotografii. Vhodné i pro začátečníky. Rejstřík pokrmů.

Popis nakladatele

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty

některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým

srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu,

pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý.

Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové

milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracovat všechny jejich

jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala

chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno.

Sohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí

obrací kvegetariánskému stravování.

(100 snadných italských receptů)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Academia Barilla; Martin Čížek - další tituly autora:
Grilování 50 snadných receptů Grilování 50 snadných receptů
Dýně 50 snadných receptů Dýně 50 snadných receptů
Hadožrouti Hadožrouti
Koláče a dorty 50 snadných receptů Koláče a dorty 50 snadných receptů
Cupcake 50 snadných receptů Cupcake 50 snadných receptů
Pizza 50 snadných receptů Pizza 50 snadných receptů
Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Hamburgery 50 snadných receptů Hamburgery 50 snadných receptů
 (e-book)
Nikomu vás nedáme… -- Vojenské a politické aspekty sovětské invaze do ČSSR v srpnu 1968 Nikomu vás nedáme…
Letadla zrazeného nebe -- Československá vojenská letadla v roce 1938 Letadla zrazeného nebe
Kuchařka na léto Kuchařka na léto
 (e-book)
Letadla zrazeného nebe -- Československá vojenská letadla v roce 1938 Letadla zrazeného nebe
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.