načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Veganská kuchařka od českého kuchaře - David Zmrzlý; kolektiv

  > > > > Veganská kuchařka od českého kuchaře  
-14%
sleva

Kniha: Veganská kuchařka od českého kuchaře
Autor: ;

Inspirace, jak jíst zdravě a s klidem v duši... Kniha plná úžasných a oku lahodících receptů, napsaná týmem českých odborníků na veganskou stravu. Všechny použité suroviny jsou tedy ...
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 257
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Computer press
Rok vydání: 2015-05-06
Počet stran: 152
Rozměr: 167 x 225 mm
Úprava: 152 stran : barevné ilustrace, portréty
Vydání: 1. vydání
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
ISBN: 9788026407201
EAN: 9788026407201
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Inspirace, jak jíst zdravě a s klidem v duši... Kniha plná úžasných a oku lahodících receptů, napsaná týmem českých odborníků na veganskou stravu. Všechny použité suroviny jsou tedy dostupné v ČR. Kuchařka pokrývá kompletní celodenní jídelníček , nabízí vyváženou zdravou výživu , a navíc obsahuje slovníček , který vám pomůže vyznat se v nabídce exoticky znějících ingrediencí. Autor a jeho spolupracovníci provozují v Praze veganské bistro PURO, takže všechny recepty jsou "testovány na lidech". (od českého kuchaře)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
David Zmrzlý; kolektiv - další tituly autora:
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany
Zmrzlý, David
Cena: 231 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany
Zmrzlý, David
Cena: 149 Kč
 
Zákazníci kupující knihu "Veganská kuchařka od českého kuchaře" mají také často zájem o tyto tituly:
Antistresové omalovánky pro dospělé Antistresové omalovánky pro dospělé
Tréglová, Lenka; Daňková, Jolana
Cena: 169 Kč
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky
6 Snídan ě 8 Snídaně Snídaně Veganská míchaná ¬vají čka“ Ve veganské kuchyni nemusíme být ochuzeni o vydatnou „vaječnou” snídani. Jejím základem samozřejmě není vejce, ale tofu. Ovšem díky černé soli Kala Namak, která lehce voní po síře a žluté kurkumě, je možné připravit míchaná „vajíčka” velmi podobná těm slepičím. Ingredience 200 g tofu (přírodního nebo ještě lépe hedvábného) 1 velká cibule 3 lžíce lahůdkového droždí 1/2 lžičky drceného kmínu 1/2 lžičky kurkumy 1/2 lžičky černé soli Kala Namak čerstvě namletý pepř kvalitní olej Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, tofu rozdrobíme pomocí vidličky na malé kousky. V pánvi na rozehřátém oleji do zlatova osmažíme cibulku, přidáme rozdrobené tofu, lahůdkové droždí, kmín, kurkumu, černou sůl i pepř a za stálého míchání ještě chvilku smažíme. Podáváme se zeleninou a celozrnným (bezlepkovým) chlebem.. BEZ LEPKU BEZ ¾ìDANÉHO CUKRU BEZ ½ìYW[ð 10 Snídaně Snídaně Kynuté lívance v americkém duchu Tradiční nadýchané lívance z droždí jako od maminky! Pomazali jsme je v americkém duchu – džemem a arašídovým máslem a ozdobili mandlovým máslem, datlovým sirupem a drcenými kakaovými boby. Slast na jazyku! 2 porce (á 300 g) 200 g hladké mouky 350 ml rostlinného mléka (my jsme použili rýžové) 10 g čerstvého droždí 20 g vanilkového třtinového cukru špetka soli 2 lžíce oblíbeného ovocného džemu 2 lžíce arašídového másla 1 lžička mandlového másla 1 lžíce datlového sirupu kousek čerstvého ovoce Část „mléka” lehce ohřejeme, nalijeme do misky, přisypeme k němu lžíci cukru a lžíci mouky, rozdrobíme droždí, rozmícháme a kvásek necháme asi 10 minut odpočívat na teplém místě. Do velké mísy nasypeme mouku a zbytek cukru, přilijeme kvásek a zbytek mléka, promícháme a osolíme. Těsto přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě půl hodiny kynout. Na rozpálené teflonové pánvi poté z obou stran smažíme lívance a zdobíme dle chuti. My jsme vybrali klasický americký styl s džemem a arašídovým máslem, ale fantazii se meze nekladou. Můžeme vyzkoušet javorový sirup, povidla a sójový jogurt, obalit je ve skořicovém cukru nebo jen tak polité mandlovým máslem. BEZ LEPKU BEZ SÓJI 12 Snídaně Snídaně Přes noc namočená chia ovesná kaše s borůvkami Nevím jak pro vás, ale pro nás je ovesná kaše top snídaně – je výživná, rychlá a chutná. Navíc ji můžeme připravit na tisíc způsobů. V tomto receptu se zdravé ovesné vločky kloubí se superpotravinou ve formě chia semínek a jako bonus do sebe dostaneme zdravé tuky z avokáda a antioxidanty z borůvek. 2 porce (á 400 g) Kaše 100 g (bezlepkových) ovesných vloček 600 ml mandlového mléka 20 g chia semínek pár kapek vanilkové stévie 120 g borůvek Čokoládový krém 100 g avokáda 10 g kakaa 40 ml vody 20 g agáve 2 g vanilkového prášku borůvky a máta na ozdobu Veškeré ingredience na kaši smícháme a necháme přes noc při pokojové teplotě. Ingredience na krém umixujeme tyčovým mixérem. Ráno do skleničky střídavě prokládáme kaši a krém, až nám nic nezbyde. Kaši ozdobíme borůvkami a lístkem máty. 12 BEZ LEPKU BEZ SÓJI ZÁSADITÉ ¾ìub½Xau :_dYba:df: c_:XXY_ BEZ LEPKU


       

internetové knihkupectví ABZ - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist