načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Vaříme pro kojence a batolata -- 222 nejlepších receptů české kuchyně – Olga Mengerová

Vaříme pro kojence a batolata -- 222 nejlepších receptů české kuchyně
-33%
sleva

Kniha: Vaříme pro kojence a batolata
Autor: Olga Mengerová
Podtitul: 222 nejlepších receptů české kuchyně

– Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 199
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
6,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ottovo nakladatelství
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 168
Rozměr: 265,0x198,0x18,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,722kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201711
ISBN: 978-80-7451-639-9
EAN: 9788074516399
Popis

Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správný čas nasytit nejmladšího člena rodiny.
Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. Najdete v ní také základní pravidla pro sestavení zdravého, pestrého a chutného jídelníčku včetně správného pitného režimu i rady, jak dítě zapojit do rodinného stolování.

(222 nejlepších receptů české kuchyně)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Olga Mengerová - další tituly autora:
Choroby ledvin a močových cest - Diety a rady lékaře Choroby ledvin a močových cest
Nemoci žlučníku a žlučových cest -- Dieta a rady lékaře Nemoci žlučníku a žlučových cest
Výživa při pravidelném dialyzačním léčení Výživa při pravidelném dialyzačním léčení
Dieta u chronických onemocnění ledvin -- Svazek VII. Dieta u chronických onemocnění ledvin
Nemoci žaludku a dvanáctníku -- Dieta šetřící a rady lékaře Nemoci žaludku a dvanáctníku
Onemocnění slinivky břišní, dieta pankreatická -- Svazek III. Onemocnění slinivky břišní, dieta pankreatická
 
Ke knize "Vaříme pro kojence a batolata -- 222 nejlepších receptů české kuchyně" doporučujeme také:
Rozvíjej se, děťátko… -- Moderní poznatky o významu správné stimulace kojence v souladu s jeho psychomotorickou vyspělostí Rozvíjej se, děťátko…
Recepty dětem -- Vařte pro děti tak, aby chutnalo i vám Recepty dětem
Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, 2. rozšířené vydání Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly, 2. rozšířené vydání
Hotovky -- Nejoblíbenější české recepty Hotovky
Péče o novorozence a kojence -- Maminčin domácí lékař, 4., přepracované vydání Péče o novorozence a kojence
Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte Prvních 6 let ve vývoji a výchově dítěte
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.