načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Vaříme bez soli – Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů – Miroslav Légl

Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů
-11%
sleva

Kniha: Vaříme bez soli
Autor: Miroslav Légl
Podtitul: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Kniha pro ty, kteří nesmějí nebo nechtějí pokrmy solit, nebo se rozhodli solení v zájmu svého zdraví alespoň omezit. Návody na přípravu jídel bez soli, detailně rozepsané recepty. ... (celý popis)
Titul je skladem 2ks
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  399 Kč 355
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2% 90%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » EMINENT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 416
Rozměr: 242 x 169 x 29 mm
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 1. 12. 2013
Nakladatelské údaje: Praha, Eminent, 2013
ISBN: 978-80-7281-471-8
EAN: 9788072814718
Popis / resumé

Kniha pro ty, kteří nesmějí nebo nechtějí pokrmy solit, nebo se rozhodli solení v zájmu svého zdraví alespoň omezit. Návody na přípravu jídel bez soli, detailně rozepsané recepty.

Popis nakladatele

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává

způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. (recepty a postupy přípravy teplých pokrmů)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Miroslav Légl - další tituly autora:
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie
 
Ke knize "Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů" doporučujeme také:
Jak přežít dobu jedovou? Jak přežít dobu jedovou?
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist