načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Vaříme bez soli – Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů – Miroslav Légl

Vaříme bez soli - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Kniha: Vaříme bez soli
Autor: Miroslav Légl
Podtitul: Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Kniha pro ty, kteří nesmějí nebo nechtějí pokrmy solit, nebo se rozhodli solení v zájmu svého zdraví alespoň omezit. Návody na přípravu jídel bez soli, detailně rozepsané recepty. ... (celý popis)
120
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost
rozbalKdy zboží dostanu
4
boky za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2% 90%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » EMINENT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 416
Rozměr: 242 x 169 x 29 mm
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 12. 2013
Nakladatelské údaje: Praha, Eminent, 2013
ISBN: 978-80-7281-471-8
EAN: 9788072814718
Popis / resumé

Kniha pro ty, kteří nesmějí nebo nechtějí pokrmy solit, nebo se rozhodli solení v zájmu svého zdraví alespoň omezit. Návody na přípravu jídel bez soli, detailně rozepsané recepty.

Popis nakladatele

Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě dodáváme. Tato kniha je sestavena tak, aby mohla být významným pomocníkem pro zkušené kuchaře i pro ty, kteří s kuchařským uměním začínají. Populární formou, a přitom velmi názorně a systematicky podává

způsoby přípravy teplých pokrmů bez použití soli a solených polotovarů, a to nejen v domácích podmínkách. Obsahuje dokonalé praktické informace a více než 900 konkrétních kuchařských receptů pro ty, kteří musí nebo chtějí solení výrazně omezit. Je zároveň určena lidem, pro něž je příprava pokrmů s výrazným omezením nebo úplným vyloučením soli – včetně té, jež se skrývá v průmyslových produktech – novinkou a projevem životního stylu, snahou o zlepšení stravitelnosti potravy a aktuálního i dlouhodobého zdravotního stavu, a tím i celkové kvality života. (recepty a postupy přípravy teplých pokrmů)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Miroslav Légl - další tituly autora:
Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.