načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka – Bernhard Gahm

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka
-15%
sleva

Kniha: Uzení, nakládání a konzervování masa
Autor: Bernhard Gahm
Podtitul: od šunky po žebírka

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  199 Kč 169
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3% 95%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 128
Rozměr: 170×235
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Fleisch pökeln und räuchern
Spolupracovali: přeložila Jitka Koubková
Skupina třídění: Živočišné produkty
Vazba: šitá vazba
Datum vydání: 17.4.2012
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2012
ISBN: 978-80-247-4266-3
EAN: 9788024742663
Popis / resumé

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.

Popis nakladatele

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. (od šunky po žebírka)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Bernhard Gahm - další tituly autora:
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
 
Ke knize "Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka" doporučujeme také:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky
Nejlepší zabijačkové speciality Nejlepší zabijačkové speciality
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.