načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka
-15%
sleva

Kniha: Uzení, nakládání a konzervování masa
Autor: Bernhard Gahm
Podtitul: od šunky po žebírka

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Vaše cena s DPH:  199 Kč 169
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 128
Rozměr: 170×235
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Fleisch pökeln und räuchern
Spolupracovali: přeložila Jitka Koubková
Vazba: šitá vazba
Umístění v žebříčku: 875. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Datum vydání: 17.4.2012
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2012
ISBN: 978-80-247-4266-3
EAN: 9788024742663
Popis / resumé

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.

Popis nakladatele

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. (od šunky po žebírka)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Bernhard Gahm - další tituly autora:
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
 
Ke knize "Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka" doporučujeme také:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
Nakládání a uzení Nakládání a uzení
Domácí uzeniny -- snadné recepty na masové lahůdky Domácí uzeniny
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist