

sleva
Kniha:
Uzení
Autor:
Jeremy Schmid
Podtitul: Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Nakladatelství: | » Grada |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2018 |
Počet stran: | 160 |
Rozměr: | 215×270 |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | První vydání |
Spolupracovali: |
fotografie Devin Hart přeložila: Pavlína Říská |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | šitá vazba |
Datum vydání: | 15.10.2018 |
ISBN: | 978-80-271-0652-3 |
EAN: | 9788027106523 |
Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Každý si rád užije uzené jídlo - vlastnoručně připravené dobroty, které čerstvé výborně doplní vaši kuchyni a obohatí váš jídelníček. (jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky)
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.