načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Umění francouzské kuchyně 2 – Julia Childová; Simone Becková

Umění francouzské kuchyně 2
-50%
sleva

Kniha: Umění francouzské kuchyně 2
Autor: Julia Childová; Simone Becková

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti kulinářského vkusu a kuchařského umění. (světoznámá bible kulinářského
298
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 83%hodnoceni - 83%hodnoceni - 83%hodnoceni - 83%hodnoceni - 83% 96%   celkové hodnocení
5 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: JOTA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 728
Rozměr: 237,0x168,0x34,0 mm
Úprava: svazků: ilustrace
Vydání: Vydání první
Spolupracovali: z anglického originálu Mastering the art of French cooking ... přeložil Jan Sládek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,986kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Datum vydání: 201511
ISBN: 978-80-7462-866-5
EAN: 9788074628665
Popis

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti kulinářského vkusu a kuchařského umění. (světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně)

Další popis

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality - vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie - oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Naleznete zde: o první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba, o polévky včetně rybích a bisque z darů moře, o masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine, o třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou, o lákavě sestavené zeleninové pokrmy, o záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.


Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Naleznete zde: • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba, • polévky včetně rybích a bisque z darů moře, • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine, • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavě sestavené zeleninové pokrmy, • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky. Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.


Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Umění francouzské kuchyně Umění francouzské kuchyně
Childová Julia
Cena: 286 Kč
Umění francouzské kuchyně Umění francouzské kuchyně
Childová Julia, Bertholleová Louisette, Becková Simone
Cena: 502 Kč
Nina Simone - The Montreux Years Nina Simone - The Montreux Years
Simone Nina
Cena: 627 Kč
Nina Simone - The Montreux Years Nina Simone - The Montreux Years
Simone Nina
Cena: 386 Kč
Ke knize "Umění francouzské kuchyně 2" doporučujeme také:
Umění francouzské kuchyně Umění francouzské kuchyně
Husitská epopej III. 1426 -1437 - Za časů císaře Zikmunda Husitská epopej III. 1426 -1437
Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.