načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Udírny a uzení -- maso – masné výrobky – ryby – Egon Binder

Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby
-15%
sleva

Kniha: Udírny a uzení -- maso
Autor: Egon Binder
Podtitul: masné výrobky - ryby

Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin. Příručka seznamuje nejen s recepty na ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  139 Kč 118
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9% 83%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2005
Počet stran: 112
Rozměr: 130×190
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Räuchern - Flesch, Wurst, Fisch
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: brožovaná vazba
Datum vydání: 8.4.2005
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2005
ISBN: 978-80-247-1261-1
EAN: 9788024712611
Popis

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb.

Popis / resumé

Místy beletristickou formou předkládané zkušenosti s přípravou masa před, během a po uzení, druhy a vybavení udíren, způsoby uzení (studeným, teplým a horkým kouřem) až po skladování vyuzených potravin. Příručka seznamuje nejen s recepty na úpravu masa uzením, ale i se zřízením udírny v domácích podmínkách.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby" doporučujeme také:
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky
Udírny a zahradní krby -- 2. vydání Udírny a zahradní krby
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.