načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů – Alena Doležalová

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
-58%
sleva

Kniha: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Autor: Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 125
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2% 90%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » DONA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 216
Rozměr: 236 x 150 x 16 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 3. upravené a rozšířené vydání
Spolupracovali: fotografie Vladimír Doležal, Vladimír Doležal ml.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - paperback
Novinka týdne: 2016-05
Datum vydání: 26. 1. 2016
ISBN: 978-80-7322-192-8
EAN: 9788073221928
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Popis nakladatele

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Alena Doležalová - další tituly autora:
Domácí krabičková dieta Domácí krabičková dieta
Stévie místo cukru -- 365 receptů s použitím stévie sladké Stévie místo cukru
Neodolatelné krémové moučníky Neodolatelné krémové moučníky
Z babiččina receptáře - vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna Z babiččina receptáře
Rychlovky v kuchyni Rychlovky v kuchyni
Polévky Polévky
 
Ke knize "Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů" doporučujeme také:
Nejlepší zabijačkové speciality Nejlepší zabijačkové speciality
Koření proti choření Koření proti choření
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Uzeninové delikatesy Uzeninové delikatesy
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.