načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty – Miloš Štěpnička

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty
-16%
sleva

Kniha: Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Autor: Miloš Štěpnička
Podtitul: Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  250 Kč 210
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » DONA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 160
Rozměr: 235,0x168,0x10,0 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), portréty
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,444kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2012-36
Datum vydání: 201209
Nakladatelské údaje: České Budějovice, Dona, 2012
ISBN: 978-80-7322-153-9
EAN: 9788073221539
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady a tipy jakou techniku na uzení použít. Následují též návody na solení, jak správně filetovat a co dál s uzenými rybami - jak je správně využít v kuchyni. Dále jsou různé recepty na zpracování uzených ryb, aspiky saláty, pomazánky atp. Kniha je doplněna velkým množstvím pěkných barevných fotografií.

Popis nakladatele

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb.

Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí.... (původní česká publikace)
Další popis

Původní česká publikace známého autora přináší veškeré informace o uzení ryb od A do Z. V celobarevné kuchařce najdete spoustu užitečných rad, postupů, receptů - všechny ověřené dlouholetými zkušenostmi známého jihočeského rodáka. 


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Miloš Štěpnička - další tituly autora:
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou
Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky Nový velký rybí receptář Miloše Štěpničky
 
Ke knize "Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty" doporučujeme také:
Vše o uzení -- Rady, tipy, recepty Vše o uzení
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Udírny a uzení -- maso - masné výrobky - ryby Udírny a uzení -- maso
Deník Dity P. - Kuchařka Deník Dity P.
Uzení pro labužníky Uzení pro labužníky
Udírny -- konstrukce, stavba, uzení Udírny
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.