

sleva
Kniha:
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Autor:
Miloš Štěpnička
Podtitul: Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Nakladatelství: | » DONA |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2012 |
Počet stran: | 160 |
Rozměr: | 235,0x168,0x10,0 mm |
Úprava: | ilustrace (převážně barevné), portréty |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 0,444kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Novinka týdne: | 2012-36 |
Datum vydání: | 201209 |
Nakladatelské údaje: | České Budějovice, Dona, 2012 |
ISBN: | 978-80-7322-153-9 |
EAN: | 9788073221539 |
Ukázka: | » zobrazit ukázku |
Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady a tipy jakou techniku na uzení použít. Následují též návody na solení, jak správně filetovat a co dál s uzenými rybami - jak je správně využít v kuchyni. Dále jsou různé recepty na zpracování uzených ryb, aspiky saláty, pomazánky atp. Kniha je doplněna velkým množstvím pěkných barevných fotografií.
Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb.
Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí.... (původní česká publikace)Původní česká publikace známého autora přináší veškeré informace o uzení ryb od A do Z. V celobarevné kuchařce najdete spoustu užitečných rad, postupů, receptů - všechny ověřené dlouholetými zkušenostmi známého jihočeského rodáka.