

sleva
Kniha:
Uchovávání úrody
Autor:
Eva Hauserová; kol.
Podtitul: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Nakladatelství: | » Permakultura |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2019 |
Počet stran: | 82 |
Rozměr: | 21 cm |
Úprava: | ilustrace (některé barevné) |
Skupina třídění: | Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie |
Jazyk: | česky |
Vazba: | kniha, brožovaná vazba |
Datum vydání: | 28.05.2019 |
ISBN: | 9788090685239 |
EAN: | 9788090685239 |
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.
Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). (tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle)
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Potraviny
Katalog předmětový > K > Konzervování potravin
Katalog předmětový > P > Permakultura
Katalog vybraných autorů > H > Hauserová – Eva Hauserová
Katalog vybraných autorů > K > Kol.
Katalog nakladatelství > P > Permakultura

Andrysek, Oskar; Astl, Jaromír; Bartošová, Veronika; Hauserová, Eva; Jenšová, Lenka; Pafko, Pavel; Vaněček, Michal; Virostková, Lucie
Cena: 168 Kč