načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Uchovávání úrody -- Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle – Eva Hauserová; kol.

Uchovávání úrody -- Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
-16%
sleva

Kniha: Uchovávání úrody
Autor: Eva Hauserová; kol.
Podtitul: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  180 Kč 151
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Permakultura
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 82
Rozměr: 21 cm
Úprava: ilustrace (některé barevné)
Skupina třídění: Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
Jazyk: česky
Vazba: kniha, brožovaná vazba
Datum vydání: 28.05.2019
ISBN: 9788090685239
EAN: 9788090685239
Popis

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.

Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). (tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle)

Předmětná hesla
Potraviny – uchovávání
Konzervování potravin
skladování zemědělských plodin
Permakultura
Kniha je zařazena v kategoriích
Eva Hauserová; kol. - další tituly autora:
Cvokyně Cvokyně
Vymalováno! Vymalováno!
U nás v agónii U nás v agónii
Bohuslav Reynek - překlady vydané Vlastimilem Vokolkem Bohuslav Reynek
Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků
Strach z cizího -- Antisemitismus, xenofobie a zkušenost "uncanny" Strach z cizího
Astronomie a fyzika - Souvislosti Astronomie a fyzika
Jedlý les -- Permakulturní sadaření a ovocnaření Jedlý les
Doba koronavirová Doba koronavirová
 (e-book)
Žena s labutí Žena s labutí
Trvalky -- Plané, kulturní, permakulturní Trvalky
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.