načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Uchovávání úrody -- Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle – Eva Hauserová; kol.

Uchovávání úrody -- Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
-16%
sleva

Kniha: Uchovávání úrody
Autor: Eva Hauserová; kol.
Podtitul: Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  230 Kč 193
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
6,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Permakultura
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 82
Rozměr: 21 cm
Úprava: ilustrace (některé barevné)
Skupina třídění: Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
Jazyk: česky
Vazba: kniha, brožovaná vazba
Datum vydání: 28.05.2019
ISBN: 9788090685239
EAN: 9788090685239
Popis

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.

Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS). (tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle)

Předmětná hesla
Potraviny – uchovávání
Konzervování potravin
skladování zemědělských plodin
Permakultura
Kniha je zařazena v kategoriích
Eva Hauserová; kol. - další tituly autora:
Vymalováno! Vymalováno!
Mluv se mnou -- Kniha o vzájemné komunikaci pacientů, jejich blízkých, lékařů a sester Mluv se mnou
Malá velká voda Malá velká voda
Potravinová soběstačnost -- Sytící plodiny. Jak se uživit bez dřiny Potravinová soběstačnost
Kazuistiky z primární pediatrické praxe Kazuistiky z primární pediatrické praxe
Český a slovenský literární klasicismus -- Synopticko-puklzační model kulturního jevu Český a slovenský literární klasicismus
Ruská agrese proti Ukrajině Ruská agrese proti Ukrajině
 (Karty)
Co potřebují lidé při práci? -- Sada karet pro hru a povídání o profesích a řemeslech Co potřebují lidé při práci?
Reminiscence známá i neznámá -- v rodině, v nemocnici, ve škole i v obci Reminiscence známá i neznámá
Nástroje slaďování osobního a pracovního života -- z pohledu zaměstnance i zaměstnavatele Nástroje slaďování osobního a pracovního života
Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století - Rodinná zahrada Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století
 
Ke knize "Uchovávání úrody -- Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle" doporučujeme také:
Jedlý les -- Permakulturní sadaření a ovocnaření Jedlý les
Teplo domova -- Všechno, co potřebujete vědět o přírodních izolacích obydlí a vytápění obnovitelnými zdroji Teplo domova
Trvalky -- Plané, kulturní, permakulturní Trvalky
Permakulturní farma -- Jak využívat permakulturu na větších pozemcích a k obživě Permakulturní farma
Rajská zahrada -- Pěstujeme vytrvalé jedlé rostliny Rajská zahrada
Permakulturní design -- Krok za krokem Permakulturní design
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.