načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Učebnice zavařování a konzervace -- Jak uchovávat potraviny – Jan Jílek

Učebnice zavařování a konzervace -- Jak uchovávat potraviny
-11%
sleva

Kniha: Učebnice zavařování a konzervace
Autor: Jan Jílek
Podtitul: Jak uchovávat potraviny

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  88 Kč 78
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
2,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Fontána
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2001
Počet stran: 232
Rozměr: 210,0x128,0x23,0 mm
Úprava: 4 stran obrazové přílohy: barevné ilustrace
Hmotnost: 0,298kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Nakladatelské údaje: Olomouc, Fontána, 2001
ISBN: 978-80-86179-67-4
EAN: 9788086179674
Popis

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.

Další popis

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jan Jílek - další tituly autora:
Svobodní v bolesti -- (stopař a průvodce pouští vztahů) Svobodní v bolesti
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) -- Výroba slivovice a její léčivé účinky Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek)
Pohádka o Štěstí v lásce Pohádka o Štěstí v lásce
Paralelní manželství Paralelní manželství
Paradox abstinence -- Týpek Paradox abstinence
Paradox abstinence - Jolana Paradox abstinence
 
Ke knize "Učebnice zavařování a konzervace -- Jak uchovávat potraviny" doporučujeme také:
Konzervování a zavařování Konzervování a zavařování
Zavařujeme pro diabetiky -- Recepty-recepty-recepty Zavařujeme pro diabetiky
Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace
Konzervujeme ovoce a zeleninu Konzervujeme ovoce a zeleninu
Jedlé rostliny z prirody Jedlé rostliny z prirody
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.