načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Učebnice zavařování a konzervace – Jan Jílek

Učebnice zavařování a konzervace
-11%
sleva

Kniha: Učebnice zavařování a konzervace
Autor: Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ... (celý popis)
Titul doručujeme za 9 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  178 Kč 158
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Fontána
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2001
Počet stran: 232
Rozměr: 21 cm
Úprava: 4 stran obrazové přílohy: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Nakladatelské údaje: Olomouc, Fontána, 2001
ISBN: 80-86179-67-2
EAN: 9788086179674
Popis

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.

Další popis

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními re


Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.


Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jan Jílek - další tituly autora:
Svobodní v bolesti -- (stopař a průvodce pouští vztahů) Svobodní v bolesti
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) -- Výroba slivovice a její léčivé účinky Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek)
Pohádka o Štěstí v lásce Pohádka o Štěstí v lásce
Paralelní manželství Paralelní manželství
Paradox abstinence - Jolana Paradox abstinence
 
Ke knize "Učebnice zavařování a konzervace" doporučujeme také:
Konzervování a zavařování Konzervování a zavařování
Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace
Jedlé rostliny z přírody Jedlé rostliny z přírody
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.