načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)
-11%
sleva

Kniha: Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)

Fotografická kuchařka představuje skvosty české kuchyně. Tradiční česká jídla jsou v publikaci rozdělena do tematických oddílů: jídla ze zabijačky, zvěřina, ryby, hospodské pokrmy, ... (celý popis)
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Vaše cena s DPH:  329 Kč 293
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 164
Rozměr: 246 x 216 x 16 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 1. 5. 2015
ISBN: 978-80-87575-35-2
EAN: 9788087575352
Popis / resumé

Fotografická kuchařka představuje skvosty české kuchyně. Tradiční česká jídla jsou v publikaci rozdělena do tematických oddílů: jídla ze zabijačky, zvěřina, ryby, hospodské pokrmy, zákusky a dorty, slavnostní jídla a české speciality. Všechny recepty jsou doplněny kvalitními barevnými fotografiemi.

Popis nakladatele

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.

Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:
Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody)
Volání divočiny (recepty na zvěřinu)
Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby)
Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…)
Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…)
Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…)
Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit)" doporučujeme také:
Bez masa Bez masa
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist