načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)
-20%
sleva

Kniha: Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)
Autor: Viktor Faktor

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Jazyk: německy
Vaše cena s DPH:  359 Kč 287
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: PRÁH
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 100
Rozměr: 246 x 170 x 13 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. Ausg.
Spolupracovali: Fotos Jiří Poláček
Illustrationen Jiří Votruba
Jazyk: německy
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 1. 2. 2010
Nakladatelské údaje: Praha, Práh, 2007
ISBN: 978-80-7252-179-1
EAN: 9788072521791
Popis / resumé

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční.

Popis nakladatele

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!


Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden. Alltägliche Speisen und auch solche, die an Feiertagen zubereitet werden, wie etwa Ostern und Weihnachten oder zum Anlass von Hochzeitsmahlen und weiteren Familienfeiern.
Die Rezepte führen die ursprüngliche tschechische Bezeichnung auf und werden mit kulinarischen Anekdoten aus der tschechischen Geschichte und der Gegenwart aufgepeppt! Es wurden auch nicht Ansichten von einigen bekannten Personen außer Acht gelassen, die in der Vergangenheit die böhmischen Länder besuchten – wie ihnen die tschechische Küche schmeckte und welchen Eindruck die tschechischen gastronomischen Bräuche bei ihnen hinterließen!
Der Autor des Buches – Viktor Faktor – ist ein Kenner der tschechischen und auch der internationalen Küche, hat ein Dutzend Kochbücher herausgegeben und ist zugleich Schriftsteller, Forschungsreisender und Übersetzer von historischer und philosophischer Literatur.
Einen humorvollen Touch und eine angenehme Auflockerung verleihen dem Buch die Illustrationen von Jiří Votruba – einem populären tschechischen bildenden Künstlers, dessen Arbeit besonders ausländische Besucher der Tschechischen Republik wohl „auf Schritt und Tritt" begegnen.
Die Speisen in diesem Buch haben führende tschechische Spezialisten fotografiert und arrangiert – der Fotograf Karel Poláček und die Food Stylistin Blanka Poláčková.
Das Buch empfiehlt der Koch- und Konditorenverband der Tschechischen Republik.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Viktor Faktor - další tituly autora:
Zápisky od pěti moří Zápisky od pěti moří
Švejkova kuchařka Švejkova kuchařka
Tradiční česká kuchyně Tradiční česká kuchyně
Staropražskaja kulinarija -- Staropražská kuchařka Staropražskaja kulinarija
Altprage Kochbuch -- Staropražská kuchařka Altprage Kochbuch
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist