načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Traditional czech cuisine

Traditional czech cuisine
-20%
sleva

Kniha: Traditional czech cuisine

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: anglicky
Vaše cena s DPH:  399 Kč 319
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: PRÁH
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2007
Počet stran: 93
Rozměr: 250,0x175,0x15,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1st ed.
Spolupracovali: photographed by Jiří Poláček
illustrations by Jiří Votruba
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,472kg
Jazyk: anglicky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Nakladatelské údaje: Praha, Práh, 2007
ISBN: 978-80-7252-177-7
EAN: 9788072521777
Popis / resumé

Kniha kuchařských předpisů typických českých pokrmů, oblíbená jídla každodenní i sváteční.

Popis nakladatele

Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today. Try your hand at everyday preparations or special dishes intended for such holidays as Easter or Christmas, a wedding feast, or simply a family celebration.
Each of the recipes contains the original Czech name of the dish, and is enlivened with culinary points of interest from Czech history or present-day custom. Nor have we omitted the opinions of a number of persons of renown who in the past paid a visit to the Czech lands – how they enjoyed Czech cooking and what they thought of Czech gastronomic habits!
The author – Viktor Faktor – is a connoisseur of international and Czech cuisine, who has published over a dozen previous cookbooks. He is also known as an essayist, traveler and translator of works of history or philosophy.
A tinge of humour and a welcome comic relief are added by the illustrations of Jiří Votruba – the popular Czech artist and illustrator whose work so often greets visitors to the Czech Republic almost "at every step of the journey."
All of the dishes depicted were photographed and arranged by two leading Czech specialists – photographer Karel Poláček and food stylist Blanka Poláčková.
This book is officially endorsed by the Czech Chefs Association.

Další popis

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti! 


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.