načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Tradiční čínské učení o zdravé výživě -- Umění správně vařit a jíst – Martha P. Heinen

Tradiční čínské učení o zdravé výživě -- Umění správně vařit a jíst
-13%
sleva

Kniha: Tradiční čínské učení o zdravé výživě
Autor: Martha P. Heinen
Podtitul: Umění správně vařit a jíst

Stravování podle těchto zásad může preventivně chránit před nebo pomoci při léčbě nemocí. Je třeba znát účinky potravin a rozvíjet tvůrčí schopnosti. Uvedeny jsou cviky, které ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  318 Kč 277
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Fontána
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 236
Rozměr: 205,0x142,0x20,0 mm
Úprava: ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Fünf Elemente - Gesundheitsbuch
Spolupracovali: z německého originálu ... přeložila Ivana Krausová
Hmotnost: 0,288kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201307
Nakladatelské údaje: Olomouc, Fontána, [2013?]
ISBN: 978-80-7336-108-2
EAN: 9788073361082
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Stravování podle těchto zásad může preventivně chránit před nebo pomoci při léčbě nemocí. Je třeba znát účinky potravin a rozvíjet tvůrčí schopnosti. Uvedeny jsou cviky, které umožňují komplexní vidění souvislostí a vazeb mezi přírodními živly a naším organismem a obnovení schopnosti vnímat. Velká část cviků je zaměřená na vnímání orgánů. Kuchařské recepty slouží jako podněty k vlastní tvořivosti, neobsahují údaje o množství. Vaření podle zásad prastaré tradiční čínské výživy. Zásady dvou pólů jin a jang, učení o pěti živlech i energetických účincích potravin obsahují neomezené možnosti použití.

Popis nakladatele

Nejstarší strava s nejléčivějšími účinky

Vitalita, zdraví a radost ze života s energetickou silou výživy podle čínského systému pěti živlů. Tento tradiční způsob byl zkoumán a dál rozvíjen po tři tisíciletí. Výchozím základem je celá potravina jako živá jednota a její energetický účinek na lidský organismus. Termický účinek a živly jídel jsou klíčem ke zdravotnímu úspěchu – vyrovnáváním a harmonizací čchi.

(tvůrčí schopnosti, vitalita a radost ze života)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Tradiční čínské učení o zdravé výživě -- Umění správně vařit a jíst" doporučujeme také:
Praktická cvičení podle čínské medicíny Praktická cvičení podle čínské medicíny
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist