načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: The Eastern and Central European Kitchen – Silvena Rowe

Fungujeme! Vážení zákazníci, nařízením vlády jsou od 22. 10. 2020 z preventivních důvodů zavřeny některé naše pobočky. Knihy si ale můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na některých našich výdejnách. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů. Bližší informace naleznete zde
The Eastern and Central European Kitchen
-11%
sleva

Kniha: The Eastern and Central European Kitchen
Autor: Silvena Rowe

The fresh ingredients and unfamiliar flavor combinations of Central and Eastern Europe are capturing the imaginations of gourmet stores and restaurants in the West today. We're enjoying dishes such as goulash, stroganoff, pierogi and ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Jazyk: anglicky
Vaše cena s DPH:  399 Kč 355
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Interlink
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2007
Počet stran: 192
Rozměr: 260 x 210 x 20 mm
Jazyk: anglicky
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 30. 3. 2007
ISBN: 978-1-56656-670-4
EAN: 9781566566704
Popis

The fresh ingredients and unfamiliar flavor combinations of Central and Eastern Europe are capturing the imaginations of gourmet stores and restaurants in the West today. We're enjoying dishes such as goulash, stroganoff, pierogi and borscht as we feast on a wealth of culinary traditions that stretches back for generations. Silvena Rowe turns to countries such as Hungary, the Czech Republic, Bulgaria, Poland, Georgia, Russia, and the Ukraine for her inspiration. She cooks game with sweet-and-sour stuffing, sauces and marinades; smoked fish; wild mushrooms; fruits such as quince, figs and pomegranates; and seeds and grains such as lentils, pearl barley and poppy seeds. She plunders the traditions of the poor and wealthy alike in her quest to bring us a taste of what is put upon the tables in these countries. The food is untamed and the flavors are strong. Alongside Silvena's recipes are photographs of the food markets, farms, homes, grand cafes and restaurants of Eastern and Central Europe by renowned photographer Jonathan Lovekin.

Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.