načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie v kostce – Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek;

Technologie v kostce
-16%
sleva

Kniha: Technologie v kostce
Autor: Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek;

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  139 Kč 117
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » R PLUS
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 152
Rozměr: 211 x 149 x 11 mm
Úprava: ilustrace
Vydání: 2. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Vazba: Knihy - paperback
Datum vydání: 4. 11. 2019
ISBN: 978-80-904093-6-1
EAN: 9788090409361
Popis

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech studia nachází publikace „Technologie v kostce“ své opodstatnění. Není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Při studiu i v praxi je třeba respektovat charakter české kuchyně s přihlédnutím k nejnovějším trendům. Naší snahou musí být příprava vynikajících pokrmů s využitím vysoce kvalitních surovin. Náš obor velice rychle roste na žebříčku popularity a je třeba se tomuto růstu přizpůsobit. Odborníci, kteří dokáží dobře ovládnout svou profesi jsou oblíbeni u hostů i u spolupracovníků.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek; - další tituly autora:
Stolničení v kostce Stolničení v kostce
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.