načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 6 – Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 6
-11%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 6
Autor: Hana Sedláčková

Šestý díl ucelené řady učebnic pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy je věnován přípravě pokrmů z ryb a mořských plodů. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >5ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  179 Kč 159
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 123
Rozměr: 305,0x205,0x10,0 mm
Úprava: 16 stran obrazové přílohy: barevné ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Hmotnost: 0,389kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201206
Nakladatelské údaje: Praha, Fortuna, 2012
ISBN: 978-80-7373-114-4
EAN: 9788073731144
Popis / resumé

Šestý díl ucelené řady učebnic pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy je věnován přípravě pokrmů z ryb a mořských plodů.

Popis nakladatele

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.

(učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání
 
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 6" doporučujeme také:
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Literatura v kostce pro SŠ Literatura v kostce pro SŠ
Receptury studených pokrmů Receptury studených pokrmů
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.