načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 5
-11%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 5
Autor:

učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař kuchařka, kuchař číšník, číšník servírka, a pro hotelové školy


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 135
Rozměr: 205 x 145 mm
Úprava: 16 stran barev. obr. příl. : barev. ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Vazba: Paperback
ISBN: 80-7168-863-0
EAN: 9788071688631
Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař kuchařka i obor kuchař číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Předmětná hesla
Kuchařství
Jídla
meals
cookery
Související tituly dle názvu:
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Sedláčková Hana
Cena: 142 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Sedláčková Hana
Cena: 128 Kč
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Sedláčková Hana
Cena: 129 Kč
Zákazníci kupující knihu "Technologie přípravy pokrmů 5" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist