načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 4 – Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 4
-11%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 4
Autor: Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  165 Kč 147
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2009
Počet stran: 93
Rozměr: 294,0x206,0x4,0 mm
Úprava: 16 stran barevné obrazové přílohy: ilustrace
Vydání: 2., upr. vyd.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Hmotnost: 0,318kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 200909
Nakladatelské údaje: Praha, Fortuna, 2009
ISBN: 978-80-7373-066-6
EAN: 9788073730666
Popis / resumé

Návody na tepelné i jiné úpravy, především drůbeže, ryb mořských i sladkovodních, mořských plodů, zvěřiny z domácí i světové gastronomie. Vhodné pro obory kuchař - kuchařka, kuchař - číšník, číšník - servírka. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - k přípravě pokrmů.

Popis nakladatele

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

(učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání
Pečeme na Vánoce Pečeme na Vánoce
 
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 4" doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Receptury studených pokrmů Receptury studených pokrmů
Chemie Chemie
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.