
-11%
sleva
sleva
Kniha:
Technologie přípravy pokrmů 3
Autor:
Hana Sedláčková
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » FORTUNA |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2008 |
Počet stran: | 87 |
Rozměr: | 301,0x206,0x16,0 mm |
Úprava: | 16 stran barevné obrazové přílohy: ilustrace |
Vydání: | 2., upr. vyd. |
Skupina třídění: |
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |
Hmotnost: | 0,276kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Datum vydání: | 200811 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Fortuna, 2008 |
ISBN: | 978-80-7373-032-1 |
EAN: | 9788073730321 |
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Potraviny
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Jídla
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Kuchařství
Naučná literatura > Třídění dle formy > Učebnice > Učebnice středních škol
Katalog vybraných autorů > S > Sedláčková – Hana Sedláčková
Katalog nakladatelství > F > FORTUNA
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 3" doporučujeme také: