načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 3 – Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 3
-11%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 3
Autor: Hana Sedláčková

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  180 Kč 160
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 87
Rozměr: 301,0x206,0x16,0 mm
Úprava: 16 stran barevné obrazové přílohy: ilustrace
Vydání: 2., upr. vyd.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Hmotnost: 0,276kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 200811
Nakladatelské údaje: Praha, Fortuna, 2008
ISBN: 978-80-7373-032-1
EAN: 9788073730321
Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Sladké pečení Ottova kuchařka naší vesnice Sladké pečení Ottova kuchařka naší vesnice
Pečieme na Vianoce Pečieme na Vianoce
Pečeme na Vánoce Pečeme na Vánoce
 
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 3" doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Stolničení Stolničení
Receptury studených pokrmů Receptury studených pokrmů
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.