načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková; Miloš Sládek

Technologie přípravy pokrmů 3
-7%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 3
Autor: ;

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař kuchařka i obor kuchař číšník, a pro hotelové školy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího ... (celý popis)
Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 1.7.2004
Počet stran: 96
Rozměr: 208x293
Úprava: 93 stran, 16 stran barev. obr. příl. : ilustrace
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 80-7168-737-5
EAN: 9788071687375
Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař kuchařka i obor kuchař číšník, a pro hotelové školy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Sedláčková Hana
Cena: 129 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Sedláčková Hana
Cena: 141 Kč
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Sedláčková Hana
Cena: 129 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková Hana, Otoupal Pavel
Cena: 129 Kč
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Sedláčková Hana
Cena: 129 Kč
Zákazníci kupující knihu "Technologie přípravy pokrmů 3" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist