
-11%
sleva
sleva
Kniha:
Technologie přípravy pokrmů 2
Autor:
Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a
... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 4 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » FORTUNA |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2007 |
Počet stran: | 85 |
Rozměr: | 295,0x205,0x5,0 mm |
Úprava: | 16 stran barevné obrazové přílohy: barevné ilustrace |
Vydání: | 2., upr. vyd. |
Hmotnost: | 0,296kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Datum vydání: | 200707 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Fortuna, 2006 |
ISBN: | 80-7168-952-1 |
EAN: | 9788071689522 |
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Kuchařství
Katalog předmětový > B > Bezmasá jídla
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Moučníky
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Naučná literatura > Třídění dle formy > Učebnice > Učebnice středních škol
Katalog vybraných autorů > S > Sedláčková – Hana Sedláčková
Katalog nakladatelství > F > FORTUNA
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 2" doporučujeme také: