načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 2 – Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2
-11%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 2
Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  165 Kč 147
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2007
Počet stran: 85
Rozměr: 295,0x205,0x5,0 mm
Úprava: 16 stran barevné obrazové přílohy: barevné ilustrace
Vydání: 2., upr. vyd.
Hmotnost: 0,296kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 200707
Nakladatelské údaje: Praha, Fortuna, 2006
ISBN: 80-7168-952-1
EAN: 9788071689522
Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Sladké pečení Ottova kuchařka naší vesnice Sladké pečení Ottova kuchařka naší vesnice
Technologie přípravy pokrmů 6 Technologie přípravy pokrmů 6
Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání
 
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 2" doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Technologie přípravy pokrmů 6 Technologie přípravy pokrmů 6
Chemie Chemie
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.