načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Technologie přípravy pokrmů 2
-12%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 2
Autor:

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se ...
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  145 Kč 128
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 200707
Počet stran: 85
Rozměr: 295,0x205,0x5,0 mm
Úprava: 16 stran barev. obr. příl. : barev. ilustrace
Vydání: 2., upr. vyd.
Hmotnost: 0,305kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-7168-952-1
EAN: 9788071689522
Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Sedláčková - další tituly autora:
Zákazníci kupující knihu "Technologie přípravy pokrmů 2" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist