načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1 – Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1
-11%
sleva

Kniha: Technologie přípravy pokrmů 1
Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  165 Kč 147
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9% 50%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 1 recenze

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2004
Počet stran: 88
Rozměr: 224,0x208,0x8,0 mm
Úprava: sv.: barevné ilustrace: 30 cm
Vydání: 3., přeprac. vyd.
Hmotnost: 0,267kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Nakladatelské údaje: Praha, Fortuna, 2004-
ISBN: 80-7168-912-2
EAN: 9788071689126
Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal - další tituly autora:
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Technologie přípravy pokrmů 6 Technologie přípravy pokrmů 6
Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání Hodnocení výsledků předškolního vzdělávání
 
Ke knize "Technologie přípravy pokrmů 1" doporučujeme také:
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Chemie Chemie
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
 
Recenze a komentáře k titulu



Hrůza 2013-05-01 hodnoceni - 10%hodnoceni - 10%hodnoceni - 10%hodnoceni - 10%hodnoceni - 10%
Jak můžete vydávat učebnice, které jsou zastaralé a kuchaři se v nich dočtou postupy, které byly moderní před 40ti lety?
> ABZ.cz 2013-05-02 07:16:19
  Dobrý den, my jako knihkupectví knihy nevydáváme, takže toto je spíš otázka pro nakladatelství.
   
 
prosba kikca190 2009-08-25
zdravim potrebuji vedet kdy tu budou zase na prodej ucebnice technologie 1.2.3?diky predem
> Re: prosba misha 2009-08-27 10:42:30
  Dobrý den,
tituly budou dostupné během 3-5 týdnů.
   
 




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.