načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob - autorov kolektív

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
-7%
sleva

Kniha: Technologie potravin
Autor: autorov kolektív
Podtitul: Přehled tradičních potravinářských výrob

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě ... (celý popis)
525
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Key publishing
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 588
Rozměr: 24 cm
Úprava: ilustrace (některé barevné)
Vydání: Vyd. 1.
Jazyk: česky
Datum vydání: 31.01.2018
Nakladatelské údaje: Ostrava, Key Publishing, 2012
ISBN: 978-80-7418-145-0
EAN: 9788074181450
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje

čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.

• Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství

• Obecné zásady výroby potravin

• Konzervace potravin a technologie masa

• Technologie mléka a mlékárenských výrobků

• Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky

• Fermentační technologie

• Technologie sacharidů

• Výroba pochutin a zpracování suchých plodů (technologie potravin)

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
Kadlec Karel, Kmínek Miloš, Kadlec Pavel
Cena: 828 Kč
Riziká pri produkcii potravín Riziká pri produkcii potravín
Angelovičová Mária
Cena: 354 Kč
Chemie Potravin I. + II. Chemie Potravin I. + II.
VelíšeK Jan, Hajšlová Jana
Cena: 1168 Kč
Strojírenská technologie 1, 1. díl Strojírenská technologie 1, 1. díl
Hluchý Miroslav, Kolektív
Cena: 196 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist