načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Přehled tradičních potravinářských výrob – Technologie potravin – Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich; kolektiv

Přehled tradičních potravinářských výrob - Technologie potravin
-1%
sleva

Kniha: Přehled tradičních potravinářských výrob
Autor: Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich; kolektiv
Podtitul: Technologie potravin

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat ... (celý popis)
558
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Key publishing
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 588
Rozměr: 250x176
Úprava: ilustrace (některé barevné)
Vydání: Vyd. 1.
Jazyk: česky
Vazba: brožovaná
Nakladatelské údaje: Ostrava, Key Publishing, 2012
EAN: 9788074181450
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem. • Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství • Obecné zásady výroby potravin • Konzervace potravin a technologie masa • Technologie mléka a mlékárenských výrobků • Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky • Fermentační technologie • Technologie sacharidů • Výroba pochutin a zpracování suchých plodů (technologie potravin)

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Procesy potravinářských a biochemických výrob Procesy potravinářských a biochemických výrob
Kadlec Pavel, kolektív
Cena: 782 Kč
Výroba potravin a nutriční hodnota Výroba potravin a nutriční hodnota
Sluková Marcela
Cena: 337 Kč
Riziká pri produkcii potravín Riziká pri produkcii potravín
Angelovičová Mária
Cena: 373 Kč
Chemie Potravin I. + II. Chemie Potravin I. + II.
VelíšeK Jan, Hajšlová Jana
Cena: 1782 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.