načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technologie potravin II - Pavel Kadlec; kolektiv

Technologie potravin II
-6%
sleva

Kniha: Technologie potravin II
Autor: ;

Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: VŠCHT Praha
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 236
Rozměr: 280x205
Úprava: 2 sv. (300, 236 stran)
Vydání: Vyd. 1.
Jazyk: česky
Vazba: brožovaná
EAN: 9788070805107
Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Riziká pri produkcii potravín Riziká pri produkcii potravín
Angelovičová Mária
Cena: 354 Kč
Nezdolný zahradník Nezdolný zahradník
Deppe Carol
Cena: 334 Kč
Chemie Potravin I. + II. Chemie Potravin I. + II.
VelíšeK Jan, Hajšlová Jana
Cena: 1168 Kč
Sprievodca svetom potravín Sprievodca svetom potravín
Golian Jozef, Čapla Jozef, Zajác Peter, Babička Luboš
Cena: 216 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist