načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár – Alena Brandšteterová

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Kniha: Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár
Autor: Alena Brandšteterová

Učebnica Technológia 3 kuchár je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Jazyk: slovensky
Vaše cena s DPH:  691
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
23
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: EXPOL PEDAGOGIKA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 136
Rozměr: 299,0x211,0x10,0 mm
Hmotnost: 0,377kg
Jazyk: slovensky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-8091-379-3
EAN: 9788080913793
Popis

Učebnica Technológia 3 kuchár je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

Kniha je zařazena v kategoriích
Alena Brandšteterová - další tituly autora:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.