načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Taková normální kuchařka – Zdeněk Pohlreich

Fungujeme! Vážení zákazníci, e-shop je plně v provozu. Od 18. 5. 2020 jsou navíc všechny naše prodejny a výdejny otevřeny. Bližší informace naleznete zde
Taková normální kuchařka
-20%
sleva

Kniha: Taková normální kuchařka
Autor: Zdeněk Pohlreich

Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich ... (celý popis)
Titul je skladem >10ks
Ihned také k odběru: Ostrava; Brno
Vaše cena s DPH:  459 Kč 367
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
12,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 73.9%hodnoceni - 73.9%hodnoceni - 73.9%hodnoceni - 73.9%hodnoceni - 73.9% 80%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 1 recenze

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 208
Rozměr: 261 x 195 x 27 mm
Úprava: 6 nečíslovaných stran obrazových příloh: barevné ilustrace, 1 portrét
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Umístění v žebříčku: 12. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Datum vydání: 23. 10. 2019
ISBN: 978-80-906893-7-4
EAN: 9788090689374
Literární ceny
Kniha byla nominována na literární cenu "Cena Český Bestseller – 2019 – Kuchařky".
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Popis

Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí.

Takové recepty, které má ráda a rozumí jim většina z nás a ze kterých se i každý spokojeně a chutně nají. Ani já doma nevařím jinak – hlavně ať je to dobré, rychle hotové a ať to není žádá věda.

Kniha je souborem jen hlavních jídel a variací omáček, které můžete různě kombinovat. Obsahuje i několik receptů, které ukážou, jak zužitkovat to, co se zrovna nespotřebovalo a co lze použít i další den. A také vám poradí, jaké suroviny mít doma skladem, aby paleta toho, co si doma můžete uvařit, byla co nejširší.

Čím dál tím víc mi připadá, že to, čemu se říká normální, ve společnosti dramaticky vymírá a stává se nenormálním. Pokud se mi s touto knihou podaří rozšířit repertoár vašeho každodenního normálního stravování, budu moc rád. (jednoduché recepty z dostupných surovin)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
 (DVD, Blu-ray)
Šéf na grilu 3 - DVD Šéf na grilu 3 - DVD
 (DVD, Blu-ray)
Šéf na grilu 2 - DVD Šéf na grilu 2 - DVD
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
Kulinárium Kulinárium
 
Ke knize "Taková normální kuchařka" doporučujeme také:
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
 (Kalendáře)
Lunární kalendář Krásné paní s publikací 2020 Lunární kalendář Krásné paní s publikací 2020
Labyrint pohybu Labyrint pohybu
Kronika zániku Evropy 1984-2054 Kronika zániku Evropy 1984-2054
Nabarvené ptáče Nabarvené ptáče
 (HRAČKA)
Mikrofon Singing Rocket Machine -- White Mikrofon Singing Rocket Machine -- White
 
Recenze a komentáře k titulu



2019-11-02 hodnoceni - 20%hodnoceni - 20%hodnoceni - 20%hodnoceni - 20%hodnoceni - 20%
Knihu jsem si prolistoval a nezaujala mně, recepty jakých je na internetu spousty, asi je dělaná je pro peníze.
 




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist