

sleva
Kniha:
Tajemství krve I.
Autor:
Vít Syrový

Nakladatelství: | » Syrový Vít |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2008 |
Počet stran: | 200 |
Rozměr: | 21 cm |
Vydání: | 1. vyd. |
Skupina třídění: | Hygiena. Lidské zdraví |
Jazyk: | česky |
Vazba: | kniha, brožovaná vazba |
Datum vydání: | 20.05.2008 |
Nakladatelské údaje: | [Praha], Vít Syrový, 2005 |
ISBN: | 8090313744 |
EAN: | 9788090313743 |
Rady, jak předcházet nemocem zdravou výživou, pohybem i využíváním léčivé moci barev a pozitivním ctnostným myšlením. Český chemik a poradce v otázkách výživy vysvětluje, jak správná výživa pomáhá spolu s pohybem a vyloučením stresů zachovat nejen fyzické, ale i psychické zdraví. Třetí ze sedmi kapitol, nazvaná "Tajuplná krev", popisuje údajnou zářivost krve, která je prý známkou zdraví člověka. Pevného zdraví se prý - podle sedmé kapitoly - dá dosáhnout i ctnostným myšlením. - Přehled literatury.
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve. Nezůstává však jen u vitaminů, minerálů, enzymů a dalších běžně známých sloučenin, ale zaměřuje se i na působení barev, vůní, živlů a dalších energií. Kromě toho se v této knize dozvíte o méně známých léčebných metodách, jimiž lze působit nejen na psychiku, ale i na samouzdravující mechanismy, jež jsou ukryty hluboko v našem nitru.
K porozumění těmto přirozeným metodám je však nutno pochopit skutečný účel krve. ([nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka])
Představuje nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka. Kniha se zabývá významem správného složení naší krve a šířeji rozebírá, nakolik ji ovlivňuje složení naší stravy a její barva. Jak ji dále ovlivňuje poměr živlů a další faktory. Tato kniha se zabývá hlubším významem správného složení naší krve a s tím souvisejícími vlivy na tělesné i duševní zdraví. Mezi nejdůležitější faktory, ovlivňující příznivě složení naší krve, patří dostatečný příjem vhodných tekutin, pohyb na čerstvém vzduchu a samozřejmě naše výživa se vším, co s ní souvisí - od způsobů pěstování až po konečnou úpravu potravin. Autor se v této knize nezaměřuje jen na chemické složení potravin a další fyzikálně měřitelné vlastnosti, ale i na energetické úrovně, jejichž vliv mnozí podceňují.
Racionální výživa – Duchovní aspekty
Nutraceutika
Krev
Energetický systém člověka